VASKERI


På kollegiet er der vaskeri i opgang 5 og i opgang 11/13. I Hvert vaskeri er der tre vaskemaskiner (nr. 1, 2 og 3) samt en tørretumbler (nr. 4). Vaskemaskinerne kan reserveres på terminalen i vaskeriet.

Tørretumbleren kan ikke reserveres, men bookes når du skal bruge den i vaskeriet.Afregning

Ved indflytning bliver der udleveret en vaskebrik, som skal bruges i vaskeriet. Mistes vaskebrik skal man henvende sig til inspektøren som kan udlevere et nyt mod et engangsg. Gebyret vil blive opkrævet over huslejen.


Det koster 11 kr. pr. vask og 10 kr. pr time i tørretumbleren. Forbruget i vaskeriet afregnes over huslejen i måneden efter forbruget. Du kan følge dit forbrug ved at registrere din vaskebrik på terminalen og vælge 'forbrug' eller på payperwash.com.


Vaskemiddel og skyllemiddel

OBS! Vaskemaskinerne doserer selv vaskemiddel og skyllemiddel - dosér derfor ikke selv vaskemiddel og skyllemiddel!

Vaskemiddel og skyllemiddel tilføres automatisk via en slange bag på maskinen og det er parfumefrit, hvorfor man ikke kan lugte det.


Det er desuden vigtigt ikke selv at tilsætte vaskemiddel og skyllemiddel, da flere beboere lider af parfumeallergi. Ved ekstra tilføring af vaskemiddel og skyllemiddel nedsættes levetiden for vaskemaskinerne, som vi alle betaler til via huslejen.
Sidst opdateret 29. juli 2022