INDRETNING


Fælleslokalet består af et stort lokale (det blå), hvor der er højtalere, diskokugle og masser af plads til at danse. I forbindelse med det store lokale er et mindre lokale (det røde) med højtalere, bar, anlæg og sofagrupper. Ved entréen ved opgang 9 findes et stort køkken, opbevaringsrum til stole og borde, samt to toiletter. Ved entréen ved opgang 5 findes rengøringsrummet.


Under billederne ses hvad de forskellige rum omfatter.


FACILITETER


Køkken: Stort køle- og fryseskab, ovn, en opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine og elkoger. Der findes desuden gryder, fade og andre køkkenredskaber.


I opbevaringsrum ved toiletterne er der 64 plasticstole samt 16 borde (ca. 2 meter i længden). I barrummet er der et sofaarrangement med to hjørnesofaer, en lænestol og to borde.


Der er service til mindst 40 mennesker og det tæller lige fra forskellige størrelse tallerkner, dybe tallerkner, isassietter, kaffekopper m. underkopper, rød- og hvidvinsglas samt champagneglas.


Bar: Anlæg der kan afspille CD'er eller tilsluttes direkte til computer/Ipod via jackstick, to små køleskabe m. fryser. Der er to højtalere i barrummet og to højtalere i det store rum.


Rengøringsrum: Rengøringsvogn med rengøringsartikler, rengøringsmidler, bobspil.