Vaskeri

VASKERI

 

På kollegiet er der vaskeri i opgang 5 og i opgang 11/13. I Hvert vaskeri er der tre vaskemaskiner (nr. 1, 2 og 3) samt en tørretumbler (nr. 4). Vaskemaskinerne med nummer 1 og 2 kan reserveres på terminalen i vaskeriet. Vaskemaskine nummer 3 fungerer uden reservationer, så den kan man bare bruge når den er ledig.

 

Afregning

Ved indflytning bliver der udleveret et vaskekort, som skal bruges i vaskeriet. Mistes vaskekortet skal man henvende sig til inspektøren som kan udlevere et nyt mod et engangsgebyr. Gebyret vil blive opkrævet over huslejen.

 

Det koster 10 kr. pr. vask og 10 kr. pr time i tørretumbleren. Forbruget i vaskeriet afregnes over huslejen i måneden efter forbruget. Du kan følge dit forbrug ved at sætte vaskekortet i kortlæseren og vælge 'forbrug'.

 

Vaskemiddel og skyllemiddel

OBS! Vaskemaskinerne doserer selv vaskemiddel og skyllemiddel - dosér derfor ikke selv vaskemiddel! Vaskemiddel og skyllemiddel tilføres automatisk via en slange bag på maskinen og det er parfumefrit, hvorfor man ikke kan lugte det.

 

Det er desuden vigtigt ikke selv at tilsætte vaskemiddel og skyllemiddel, da flere beboere lider af parfumeallergi. Ved ekstra tilføring af vaskemiddel og skyllemiddel nedsættes levetiden for vaskemaskinerne, som vi alle betaler til via huslejen.

 

 

 

 

Sidst opdateret 20. februar 2017

 

Copyright © All Rights Reserved